change language

Εταιρικό βιογραφικό

Συνοπτικό εταιρικό προφίλ

WebSOFT® ανώνυμος εταιρεία πληροφορική, ιδρύθηκε το έτος 2002 από στελέχη που από το έτος 1995 ασχολούνται με τον προγραμματισμό στην Ελλάδα, για να αποτελεί σήμερα μια αξιόπιστη εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων λογισμικού στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.
Παρακολουθώντας συστηματικά τα διαδραματιζόμενα διεθνώς όσον αφορά τα θέματα λογισμικού διευρύνει συνεχώς το φάσμα των εφαρμογών της ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα.
Προετοιμάζει το μέλλον με μεθοδικότητα, διορατικότητα και στρατηγική, επενδύοντας στα στελέχη της ώστε να είναι εναρμονισμένη με την σύγχρονη τεχνολογική πραγματικότητα.
Σκοπό της εταιρείας είναι η παραγωγή και προώθηση λογισμικού υψηλών προδιαγραφών μέσω «ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης» προς τον πελάτη.
Με ξεκάθαρη πελατοκεντρική φιλοσοφία ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, προηγμένα και εύχρηστα προϊόντα, η WebSOFT μέσα σε μόνο δέκα χρόνια εμπορικής λειτουργίας έχει εγκατεστημένα πάνω από 1.500 Point of Sales σε πάνω από 300 πρωτοπόρες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης.
Η WebSOFT ξεκίνησε με έναν απλό στόχο: Να κάνει την μηχανογράφηση στους εμπόρους λιανικής προσιτή και το πέτυχε! 
Όραμα μας είναι η αξιοποίηση των τεχνολογιών αιχμής ώστε να φέρουμε στους εμπόρους λιανικής τα χειροπιαστά πλεονεκτήματα, προσφέροντας τους τη δυνατότητα άμεσης και προσιτής μηχανογράφησης εύκολα και απλά.

Προϊόντα

Τα προϊόντα της WebSOFT τα οποία είναι διαθέσιμα σε πέντε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα (Red Hat Linux, Microsoft DOS, Microsoft Windows, εκδόσεις NT, Mobile, Embedded). Μεταξύ των δημοφιλέστερων προγραμμάτων είναι η σειρά εντατικής λιανικής πώλησης A.R.M. (Advanced Retail Manager®) οπού περιλαμβάνει τις εκδόσεις A.R.M. Kernel & A.R.M. POS. Ειδικά για την τεχνολογία των Point of Sales η WebSOFT έχει την νόμιμη έγκριση του υπουργείου οικονομίας και οικονομικών για το λογισμικό της. 
Το A.R.M. POS έχει πιστοποιηθεί για τα Point of Sales των κορυφαίων κατασκευαστών  IBM, NCR & Wincor Nixdorf.
Επιπρόσθετα το έτος 2005 με την παρουσίαση του IntelliTerminal® το οποίο στοχεύει στην παρακολούθηση των καταστημάτων λιανικής με φορητά τερματικά (Mobile Device’s) η WebSOFT προσέφερε την καινοτομία της επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο (Real Time) του Advanced Retail Manager με τις φορητές συσκευές προσφέροντας απογραφή, έλεγχο τιμών ραφιών, παραγγελία, παραλαβή και γρήγορη πώληση στο ταμείο.
Χρονιά σταθμός για την WebSOFT αποτέλεσε το έτος 2008 όπου παρουσίασε δύο νέα προϊόντα τα οποία προσφέρουν μια καινοτόμο εμπειρία χρήστη και συγκεκριμένα τα IntelliKiosk για την διαδραστική πληροφόρηση των πελατών από Kiosk στους χώρους του καταστήματος και IntelliSMS για την διαδραστική ενημέρωση στελεχών και ενημέρωση πελατών.


Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Η WebSOFT από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της ανταποκρίνεται στις ανάγκες υποστήριξης των πελατών της, παρέχοντας στους νόμιμους χρήστες των προϊόντων της μιας ευρεία γκάμα υπηρεσιών υποστήριξης είτε ή ίδια είτε μέσω των 48 και πλέων πιστοποιημένων συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα. 
Τα προγράμματα υπηρεσιών διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Μεταξύ των προγραμμάτων είναι η υποστήριξη Total Support για μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, Professional Support για τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και Personal Support για μικρού μεγέθους επιχειρήσεις. 
Για την διασφάλιση των στόχων και την αξιοπιστία και ποιοτήτων των προϊόντων και τον παρεχόμενων υπηρεσιών τέθηκαν σε εφαρμογή από το 2012 σύστημα διαχείρισης ποιότητας. Το σύστημα αυτό ελέγχει τις δραστηριότητες του συνόλου της εταιρείας και είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001.

Συνεργασίες

H WebSOFT, έχει συνάψει στρατηγικής σημασίας συνεργασίες με εταιρείες στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Μεταξύ των εταιρειών είναι οι IBM, Microsoft, Oracle, RarLab, Symantec, Motorola – Symbol, Zebra και Wincor Nixdorf όπου η WebSOFT είναι επίσημος συνεργάτης (Partner).

Στοιχεία επικοινωνίας


Αθήνα (Κεντρικά γραφεία)
WebSOFT Α.Ε.
Μακρυγιάννη 127 Μοσχάτο,
18345  Αθήνα
Ελλάδα
Τηλέφωνο: (+30) 210 95 62 000
Fax: (+30) 210 95 30 490
 

Σύντομα κοντά σας